fredag den 14. juli 2017

#FridayreadsDet er fredag. Her på matriklen er fredag ensbetydende med fredagsslik og fredagsbog (før eller efter Disney Sjov vel og mærke).
I aften er det Karl Ove Knausgårds sjette og sidste bind, jeg læser. Og det er, for at være helt ærlig, også lidt en kamp for mig i øjeblikket. Jeg er nået til det lange og famøse essay-lignende afsnit om Hitler og Mein Kampf, og det trækker altså lidt tænder ud. 

Hvad læser du i dag? Og hvis du har læst Min Kamp 6 vil jeg meget gerne høre om din oplevelse af bogen, og om du også fandt den lidt sej at komme gennem? 

It's friday. Which for me equals friday sweets and a friday book. 
Tonight I'm reading Karl Ove Knausgaards sixth and final volume in his "My Struggle"-series. And to be honest, it's a bit of a struggle for me too. I've reached the long and famous essay-like chapter on Hitler and Mein Kampf, and it's tough to get through. 

What are you reading tonight? And if you've read My Struggle 6 I'd love to hear what you thought of it, and if you - like me - found it a challenge. 

1 kommentar:

 1. Jeg er ret imponeret over, at du er næsten færdig med serien. Godt gået :)

  Tror ikke selv jeg skal læse den, men så kan jeg i stedet hygge mig med 'Krig og fred' i sommerferien! :D

  Jeg er i gang med at læse en række noveller af Lars Ahn og regner med at blive færdig i aften.

  God weekend!


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet