tirsdag den 18. oktober 2016

Fødselsdags bookhaul
Jeg elsker efterår, ikke kun fordi træerne omkring os bliver sprøde og gyldne, og fordi stearinlys og tæppehygge er resultatet af den friske kolde luft, men også fordi jeg har fødselsdag. Og selvom det blot er en helt normal dag, som ikke på nogen måde skiller sig ud fra ugens, månedens eller årets resterende dage, så minder det mig altid om, at jeg er så priviligeret og heldig med de mennesker, jeg tilbringer mit liv med, både derhjemme og her. I år er ikke en undtagelse, og jeg er simpelthen blevet noget så forkælet.

I videoen nedenfor fremviser jeg de bøger, jeg fik på min fødselsdag. Hvis I har læst en eller flere af dem, vil jeg meget gerne høre, hvad I synes om dem! 

ENGLISH BELOW
_________________

I love autumn, not just because of how the trees turn crisp and golden and because the cold weather almost forces you to light candles and cuddle up underneath a blanket, but also because it's my birthday. And although I know it's a completely ordinary day, it still reminds me of just how lucky I am to know so many wonderful people who wants to celebrate it with me. 

In the video above I'm showing the books that I received as gifts on my birthday. Here's a short recap:

The first book is Max Maxwell's novel They Came Like Swallows, a novel I know nothing about, but which one of the girls I live with has read and enjoyed immensely. As far as I know it's a melancholic and maybe even eerie book about a dysfunctional family.

The second book is The Girl on the Train by Paula Hawkins. I've been talking to a French friend I've met here about it, and we've planned to see it in the cinema as soon as I've read it. So I better get on with it. 

The third book is Grief is the Thing with Feathers by Max Porter. It's a book I've seen in display in pretty much every book store! I'm not sure exactly what it's about although I suspect it is grief. It's written as poetry, but seems to be close to prose as well. I think it looks very interesting and I'm quite excited to find out what all the hype is about.

The fourth and last book is a book I've been recommended to read so many times! I got it from a friend who usually reads historical accounts and tends to avoid fiction, but nevertheless was mesmerised by it and therefore thought I had to read. It's The Night Circus by Erin Morgenstern. 

If you've read some of the books mentioned I'd love to hear your opinion on it. Maybe you can even tell me which one to start with? 

9 kommentarer:

 1. Du skal læse William Maxwell først, kh. én af de to piger du bor med ;)

  SvarSlet
 2. Åh, glæddigglæddigglæddigglæddig til 'The Night Circus' <3 Det er en af mine absolutte yndlingsbøger. Man bliver suget ind i den. Perfekt til kolde dage også!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder meget overbevisende. Jeg tror, jeg vil starte med den til readathon på lørdag. Jeg er ret sikker på, lørdag bliver kold og efterårsagtigt ;-)

   Slet
 3. SÅ enig, Night Circus er så fin, den kan du glæde dig til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig mere og mere, jo flere I er, der fortæller mig, jeg skal glæde mig ;-)

   Slet
 4. Forsinket tillykke med fødselsdagen!

  Jeg synes, "The Girl on the Train" er helt okay, men jeg synes ikke, den kommer i nærheden af Gillian Flynns "Gone Girl", som den bliver sammenlignet så meget med. Det er dog en god pageturner, og hvis du skal se filmen, synes jeg klart, du skal læse bogen først! :)

  Jeg tilslutter mig koret i kommentarfeltet - jeg var også glad for "The Night Circus" - så fin og stemningsfuld.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Camilla!

   Okay, det er godt at vide. Jeg havde også lidt en fornemmelse af, at de to bøger minder om hinanden, og jeg elskede Gone Girl, så det er meget rart at vide, at jeg ikke helt skal forvente mig helt det samme af The Girl on the Train. Tak for tippet!

   Slet
 5. Forsinket tillykke med fødselsdagen!

  Jeg har set "Grief is the thing with feathers" dukke rigtig meget op på booktube på det seneste, så jeg vil rigtig gerne vide, hvad du synes om den - og om den kan anbefales!

  Derudover har jeg også "The Night Circus" stående, som jeg har planlagt at læse i hvad... 3 år snart. Jeg må snart igang!

  SvarSlet
 6. Tillykke! Jeg fyldte selv år d. 3 og bliver overvældet af folks betænksomhed hvert år :D

  - A

  SvarSlet