søndag den 3. juli 2016

Månedens gang: juni, sommerferie og festivaller
Juni har været en måned af mange oplevelser. Jeg har færdiggjort mine allersidste eksamener på Århus Universitet, inden mit speciale skal afleveres og forsvares. Selvom sommerferien for mit vedkommende først startede i slutningen af måneden, var der alligevel tid til Northside festival, hvor jeg fik set et stort ikon, Iggy Pop, og drukket fadbamser med de dejligste piger. Det kan ikke være sommer uden festivaller, og ugen efter Northside pakkede jeg gummirøjserne og drog mod Roskilde, hvor otte dages musikoplevelser, ølbowling og teltnætter blev spenderet. Jeg kom hjem i nat og sov meget længe her til morgen. Resten af dagen skal tilbringes i sofaen med Tour de France og fodboldkamp i aften (kom så, Island!). 

I juni har jeg læst 4 bøger. Det er ikke mange, men til gengæld har jeg virkelig nydt de stunder, jeg har haft tid til at læse.  

Junis bedste litterære oplevelse er John Williams Butcher's Crossing. Det er længe siden, jeg er blevet så grebet af en bog, og det er lige før, jeg synes, Butcher's Crossing er bedre end den ellers famøse Stoner af samme forfatter. 

Næste måned skal jeg holde fri! Og så tager jeg til Norge en uge og begynder til køretimer, når jeg kommer hjem. Jeg har ikke tænkt så meget over, hvilke bøger, jeg vil læse, men jeg er blevet bidt af John Williams og bestiller nok Augustus hjem, ligesom jeg vil tage Min Kamp 5 med til Norge. Juni i links

ENGLISH BELOW
_______________

June has been an eventful month! At the end of the month I handed in and finished my final exams, and - despite the heavy workload - I had time to attend Northside festival, where I got to see one of my icons - Iggy Pop. The weekend was well spent with some of my favourite girls, drinking large beers and enjoying the sun. To me it can't be summer without festivals, so the week after Northside I packed my wellington boots and went to Roskilde festival for another eight days of musical experiences and tent-warm beers. I came home last night and today I'll spend on the couch watching the Tour de France and - later tonight - the football match between Iceland and France (Go, Iceland!).

In June I've read 4 books. That isn't much, but at least it's been 4 very good books!

The best literary experience is without doubt Butcher's Crossing by John Williams. I don't recall the last time I was so hooked by a book! 

Next month I will take some time off! And then I'll be in Norway for week. I haven't planned any books yet, but I'll most likely bring John Williams Augustus and the next volume in Knausgårds My Struggle. 

June in links
1 kommentar:

  1. Håber du nød roskilde. Jeg var selv afsted, og tog afsted uden at kende så mange af de navne som skulle spille. Men må sige, at det er lang tid siden, jeg har oplevet så mange fede koncerter, så det var virkelig en positiv overraskelse :)

    SvarSlet