onsdag den 16. december 2015

Et tip #1For lige godt et år siden begyndte jeg at abonnere på bladet The Happy Reader, et blad, som udkommer per kvartal og udgives i et samarbejde mellem Penguin Classics og Fantastic Man. 
Bladet er todelt, og den første del består af et længere interview om litteratur med en kendt personlighed. Den anden del består af flere forskellige, mindre tekster, som alle omhandler et bestemt udvalgt emne, der udspringer af en bestemt bog. Disse tekster varierer i genre og form, og oftest er der yderligere et indspark af en anderledes kunstnerisk form, såsom en fotoserie eller illustrerede optegninger af øer, da Korsika var emnet. 

Jeg holder især af interviewet i første del. Jeg ved ikke, hvordan de gør det, men uanset hvem de interviewer, også selvom det er en, jeg ikke kender til, er det altid utrolig spændende! Det er velovervejede, kunstneriske og kreative mennesker, som alle har stærke holdninger til kunst og litteratur, og som arbejder med det på den ene eller anden måde i deres hverdag. 

Lige siden første gang jeg modtog den fine kuvert med The Happy Reader, har jeg gået i spænding og set frem til den næste! Det er tætpakket kvalitet: fantastiske interviews, spidsfindige overvejelser over litteraturen, mærkværdige fakta med rod i noget litterært og først og fremmest en kilde til inspiration.

Og som en ekstra bonus så koster det næsten ingenting! Man kan nemlig abonnere på bladet her for kun 3 pund per kvartal. ENGLISH BELOW
_______________________


A year ago I subscribed to the magazine The Happy Reader, which is a quarterly magazine made in collaboration between Penguin Classics and The Fantastic Man. 
The magazine is divided in two and I especially like the first part, which is an elaborated interview with a famous personality about literature. Even when I don't know who they are, the interviews always inspire me! They sure know how to pick the most creative and opinionated people. The second part is based on a general theme from a certain book and it consists of all sorts of texts, varying in genre and form. 

The Happy Reader is quality reading! Extremely well-made interviews, funny quotes and interesting observations about literature. Since the very first issue arrived I've been waiting for the next in great anticipation, and my heart always jumps a beat when I find it in the mail. 

And the best part is that it's so cheap you don't have to feel guilty for buying it! You can subscribe here

10 kommentarer:

 1. Tak for tippet! Jeg vil helt sikkert overveje det, når jeg engang er flyttet til en helt fast adresse!

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak! Det synes jeg, er en god idé! Jeg mener, at man også kan læse bladet online på deres hjemmeside. Så hvis du er i tvivl, om det er noget for dig, kan du jo prøve at læse et af dem online først? :-)

   Slet
 2. Svar
  1. Yay! Du kommer ikke til at fortryde det! :-)

   Slet
 3. Det er sådan et skønt blad.

  SvarSlet
 4. Svar
  1. Det er virkelig pengene værd! Jeg har ikke fortrudt en eneste gang :-)

   Slet
 5. Jeg abonnerer også på det, og det er altid ventetiden værd!

  SvarSlet
 6. Det kender jeg slet ikke - må tjekkes ud!

  SvarSlet