fredag den 6. november 2015

Konkurrence #4 Fødselsdagsfejring med magi og kærlighedI dag, d. 7 november, fylder bloggen 2 år. Bloggen har ændret udtryk flere gange siden den spæde begyndelse, men den fungerer stadigvæk som det rum, hvor jeg kan hælde al min boglykke og litteraturglæde ind i, og det, at I efterhånden er en hel del, der har lyst til at dele denne glæde med mig, gør mig altså overordentlig glad i låget! 
For at fejre bloggens første 2 år og alle jer, der følger med, har jeg stablet en konkurrence på benene, som jeg selv synes er ret fantastisk! Jeg har udvalgt to meget forskellige bøger, og har besluttet mig for ligeledes at udlodde dem til to forskellige vindere.


____


De to bøger er den nye, illustrerede (og utrolig pæne) Harry Potter and the Sorcerer's Stone af J.K Rowling og den anden er Aziz Ansaris Modern Romance. Ja, de er meget forskellige, men forskellighed er dejligt, og så burde der være lidt til enhver. 

Harry Potter and the Sorcerer's Stone har jeg valgt, fordi den er guddommelig smukt illustreret. Det er en hel ny oplevelse at (gen)læse det velkendte eventyr med fantastiske billeder, der snor sig over siderne. 
Modern Romance af Aziz Ansari har jeg valgt udelukkende fordi, jeg lige siden jeg læste den, har refereret til den næsten dagligt. Selvom man måske allerede har fundet kærligheden, så er det stadig ekstremt spændende og tankevækkende at læse om, hvordan kærligheden har ændret sig, og hvordan vi i dag, i en verden med tinder, swipes og uendelig meget frihed, næsten kan gå i baglås over alle de muligheder, vi konstant får tilbudt. Derudover er Aziz komiker, og han skriver i en fantastisk let og sjovt sprog, hvor han heller ikke er bange for at inddrage personlige erfaringer. Hvis man vil læse lidt mere om bogen, har jeg anmeldt den her
Hvis man vil deltage i konkurrencen, skal man blot skrive en kommentar til dette indlæg, hvor man nævner:
 • Hvilken af de to bøger, man helst vil vinde
 • Sin e-mail-adresse, så jeg kan kontakte vinderen

Jeg trækker en vinder lørdag d. 21 november kl. 12, så hvis man vil være med, skal man have sendt en kommentar inden kl. 12. 


Endnu en gang tusind tak fordi I følger med! Det gør mig så lykkelig, at I gider. 24 kommentarer:

 1. Hvis jeg er en af de heldige, så kunne jeg godt tænke mig at vinde Modern Romance.

  KH Anne W.
  anne_wegmann@yahoo.dk

  SvarSlet
 2. Æj, jeg prøver at kommentere for tredje gang nu! Min Wordpress gider ikke at virke... Men sødeste Ida, jeg vil selvfølgelig gerne vinde HP-bogen. Sagde lige til Katrine den anden dag, at de bøger skal vores børn eje :D

  PS Jeg ved ikke hvorfor jeg først følger dig op bloglovin nu?! Jeg har altså fulgt med fra sidelinjen på trods af manglende følgeskab ;)

  PPS Jeg ved ikke hvorfor jeg skrev PS inden mys

  Mys mys
  Line Pawi
  line_andersen91@yahoo.dk

  SvarSlet
 3. Tillykke med bloggens fødselsdag! :D
  Jeg vil elske at vinde Modern Romance, for du har jo solgt den helt vildt godt. Og så har jeg lidt et svagt punkt for Aziz ;)
  louisehede1989@gmail.com

  SvarSlet
 4. Tillykke med bloggens fødselsdag! :)
  Hvis jeg skulle være så heldig, kunne jeg rigtig godt tænke mig at vinde den smukke, illustrerede udgave af Harry Potter :)

  karinalindxd@hotmail.com

  SvarSlet
 5. Jeg springer konkurrencen over - jeg vil blot ønske tillykke med blogfødselsdagen :-)


  Mvh.
  denlillebogblog.dk

  SvarSlet
 6. Tillykke med blog-fødselsdagen! Wow, det er den bedste konkurrence jeg har set længe! Jeg kunne rigtig godt tænke mig Harry Potter bogen, den ser bare så vanvittig smuk ud! Da jeg lige har købt billetter til det nye Harry Potter teaterstykke i dag, men dog først skal se den i april 2017(!) tænkte jeg, at det ville være rart med denne bog i ventetiden.

  Kram fra Isabella Braagaard Pedersen
  Bella_1379@hotmail.com

  SvarSlet
 7. Jeg ville elske den illustrerede Harry Potter og jeg er sikker på at min datter også vil elske den :-)
  Mvh
  Katrine - aksgk ( a ) Hotmail.com

  SvarSlet
 8. Stort tillykke med bloggens fødselsdag Fantastiske bøger. Ønsker mig modern romance hvis jeg skulle blive den heldige.
  Hilsen Marianne Juhl
  Mariannejuhl@icloud.com

  SvarSlet
 9. Stort tillykke med bloggens fødelsdag! :) Da jeg allerede ejer den nye HP, så vil jeg rigtig gerne se nærmere på Modern Romance! Den lyder vildt spændende!!

  Mvh
  Katrine Pedersen
  katrine.pedersen.1992@gmail.com

  SvarSlet
 10. Tillykke med din blog-fødselsdag! :)
  Hvis jeg vandt ville jeg rigtig gerne have den flotte Harry Potter bog. :)

  Mvh,
  Helle M. Larsen
  h-m-l@hotmail.com

  SvarSlet
 11. Uh hvor ville jeg gerne vinde den illustrerede Harry Potter! Jeg har luret på den så længe, den er så flot!
  Og tillykke med blog fødselsdagen :-)

  - Katja, katjalavendelhaven@hotmail.com

  SvarSlet
 12. Stort tillykke med bloggen:D Fortsæt endelig den gode stil.
  Skulle jeg være så heldig at vinde, vil den der Harry Potter bog se rigtig flot ud hos mig er jeg sikker på ;P

  Hilsen
  Kristina

  k.vallentin@gmail.com

  SvarSlet
 13. Tillykke med bloggen! Jeg satser på mange flere år!
  Hvis jeg vinder, kunne jeg virkelig godt tænke mig den fine Harry Potter-bog! Jeg har længe sukket over den hos boghandleren. :D

  MetRas79(a)hotmail.com

  SvarSlet
 14. Stort tillykke! Hvor er det bare sejt! :-)

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde den illustrerede udgave af Harry Potter! Den er super-fin! :-)

  /www.mitbogunivers.blogspot.com
  carolinethomassen@gmail.com

  SvarSlet
 15. Jeg ville ønske at jeg ejede det smukke eksemplar af den illustreret Harry Potter bog :)

  Og tillykke! :D

  anne-p@hotmail.dk

  SvarSlet
 16. Stort tillykke med bloggens fødselsdag! :)

  Hvis jeg skulle blive én af de heldige vindere, så vil jeg gerne have "Modern Romance" af Aziz Ansari. Den lyder jo virkelig interessant :)

  funny94girl@hotmail.com

  SvarSlet
 17. Tillykke med bloggen, tiden går pludselig hutig:D

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde Harry Potter, hvis jeg er så heldigt. Det er ikke til at stå for de tegninger!

  Min mail er ilhja @ hotmail.com

  SvarSlet
 18. Stort tillykke søde Ida! HP-bogen er jo en helt drøm, den ville jeg virkelig gerne have fingrene i, omend den anden også lyder interessant.

  benteskou (a) gmail.com

  SvarSlet
 19. Tillykke med bloggen, Ida! Det er altid hyggeligt at følge med herinde :-)

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde Modern Romance. Den står nemlig allerede højt på min ønskeliste :-)

  SvarSlet
 20. Åh vil helt vildt vildt VILDT gerne vinde Harry-bogen! Og hjerteligt tillykke med bloggen!
  gittewinneche @ hotmail.com

  SvarSlet
 21. Tillykke med bloggen, det har været en fornøjelse at følge med på sidelinjen :) Kunne vildt godt tænke mig at vinde Harry Potter-bogen!
  elise_onat@yahoo.com

  SvarSlet
 22. Tillykke med bloggen! Jeg vil helt vildt gerne vinde Harry Potter-bogen. Den er så fin.
  windblownpages @ hotmail.com

  SvarSlet
 23. Fed konkurrence!

  Begge bøger er jo virkelig nogle, jeg godt gad eje! Men jeg tror jeg går med Modern Romance! :)

  SvarSlet
 24. Stort tillykke med bloggens fødselsdag! :D

  "Modern Romance" lyder virkelig spændende, så den vil jeg da meget gerne vinde!

  Rikkestavski@gmail.com

  SvarSlet