onsdag den 7. oktober 2015

Wanderlust: KOSPå fredag hopper jeg på et fly til den græske ø Kos, og jeg glæder mig allerede til en uges pause fra våde og stormfulde Danmark. I den forbindelse har jeg selvfølgelig overvejet hvilket litteratur, jeg skal medbringe, og det er altså sværere, end man lige skulle tro!

Det første jeg tænker på, når emnet er græske forfattere er Homer, Sofokles, Aristofane, Platon og Aristoteles, og det var måske ikke lige det, jeg havde tænkt mig at fylde kufferten op med. Jeg har da læst både Odysseen, Ødipus og Symposion med begejstring, men det kunne også være dejligt med et lidt nyere udvalg. Jeg står helt på bar bund, og efter en granskning af min reol er jeg ligevidt. Med undtagelse af Æsops fabler, ejer jeg umiddelbart intet skrevet af en græker eller med udgangspunkt i Grækenland. 

Så hvis I har forslag eller idéer til romaner, digte eller andre former for skrevne ord, der enten er skrevet af en græker eller foregår i Grækenland, må I meget gerne skrive en kommentar nedenfor! 

3 kommentarer:

 1. Uh, Grækenland er svær - når det nu ikke skal være de gamle sager! Uanset bogvalget, så rigtig god tur. Skønt med en pause fra regn og blæst :-)

  SvarSlet
 2. Har du læst "Øen" af Victoria Hislop? Rigtig mange mennesker roser den til skyerne, men har den godt nok selv til gode :)

  SvarSlet
 3. Ingen gode foreslag desværre, men hold op et sødt cover.

  - Anne

  SvarSlet