torsdag den 8. oktober 2015

Konkurrence #3 Litteraturfestival og ordglæde

Billedet er fra VMOs hjemmeside og er taget til sidste års festival.

I øjeblikket går jeg spændt og tæller ned. For om blot 14 dage starter den Århusianske litteraturfestival Vild Med Ord, og i år er det i helt nye omgivelser på Dokk1 på havnen. VMO er et fantastisk initiativ, hvor litteraturglæden banker i alle de frivilliges hjerter - og det smitter! 
I år er festivalens tema fremtiden, og ifølge programmet bliver dette emne belyst fra mange forskellige vinkler - lige fra diskussioner om digital litteratur (og livetegning fra Maren Uthaug) til oplæsning med nogle af fremtidens stemmer. 


I samarbejde med VMO har jeg fået lov til at udlodde en billet til lørdagens fest og forfattere. Det eneste man skal gøre er at skrive en kommentar til dette indlæg med sit fulde navn og sin email-adresse - og så må man da også meget gerne, hvis man har lyst, skrive hvem man glæder sig allermest til at se! Programmet kan ses her

Personligt glæder jeg mig især til at opleve Erik Valeur, Caspar Eric, Stine Pilgaard og Maren Uthaug lørdag! 

I kan læse mere om festivalen på deres hjemmeside og på deres facebookside. Derudover kan I tilmelde jer eventet her

Jeg trækker en vinder mandag d. 19 oktober

6 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig virkelig også til at se Maren Uthaug. Jeg elsker hendes tegninger!

  Katja Nielsen
  Katjalavendelhaven@hotmail.com

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig også meget til at se Maren Uthaug, og Troels Kløvedal, elsker hans bøger og tv-serier hvor man kommer rundt i meget spændende fjerne afkrog af verden.

  Ser også frem til Marie Helleberg, Kan godt lide hendes historiske romaner.
  Så det er lidt forskellige forfattere jeg ser MEGET frem til at møde

  Simone Bolwig
  simonebolwig@gmail.com

  SvarSlet
 3. Jeg har lige fået den nye bog af Erik Valeur, Logbog fra et livsforlis. Jeg var vild med Det syvende barn, og glæder mig til at læse hans nye bog. Så han er en af dem jeg ser frem til at møde.
  Og så er der Maren Uthaug. Hendes bog, om den lille pige Risten/Kirsten (Og sådan blev det) var en bog der greb mig - smuk, velskrevet og meget rørende. Så hende glæder jeg mig også til.
  Hele stemningen på sådan en bogmesse er også noget for sig selv - salg af bøger i lange baner, mulighed for at få signeret en bog af forfatteren, ja det er hyggeligt at drysse rundt der.

  Vibeke Holm Andersen,

  holmandersen@mail1.stofanet.dk

  SvarSlet
 4. Jens Blendstrups fine, fine fortællinger, så tilsyneladende små og dog så store, tragikomiske, tragikosmiske, det ser jeg frem til
  Louise Juhl Dalsgaard
  juhl1973@yahoo.dk

  SvarSlet
 5. Jeg glæder mig rigtig meget til Stine Pilgaard, hun er virkelig en cool oplæser, og så glæder jeg mig generelt bare, til at se arrangementet nede i de flotte omgivelser på Dokk1

  /Karoline Schwartz Hvingelby
  karolinehvingelby@gmail.com

  SvarSlet
 6. Glæder mig mest til Stine Pilgaard
  Vh
  Søren Korshøj Laursen
  Sklreligion@gmail.com

  SvarSlet