mandag den 28. september 2015

Bogbloggertræf 2015






Da jeg startede denne blog, var det blandt andet med ønsket om at møde ligesindede litteraturentusiaster, der ville diskutere og læse litteratur med mig - et ønske der på alle måder blev opfyldt. 
I lørdags blev årets bogbloggertræf afholdt, og det bekræftede mig blot i, hvor fantastisk det er, at være en del af netop dette fællesskab, hvor bogglæden og papirnusseriet er en fælles kærlighed. 

Omkring 40 dygtige bloggere var mødt op, og blandt dem så jeg så mange velkendte ansigter, så mange mennesker, jeg allerede følte, jeg kendte, fordi jeg har fulgt dem i deres læsning, læst deres anmeldelser og delt deres frustrationer over manglende reolplads eller bogpakker, der ankommer ødelagte. Derfor var det både så velkendt at sidde iblandt disse mennesker, og samtidig også så mærkværdigt. Jeg fik slet ikke hilst på alle de bloggere, jeg gerne ville have sagt hej til, og de seks timer, arrangementet varede, forsvandt, uden jeg bemærkede det.



De søde planlæggere, Simone, Rikke, Karin og Irene, havde planlagt en hel masse ting til os og overraskede os allerede fem minutter efter vores ankomst, ved at præsentere forfatteren Nadia Plesner, som for nyligt udgav romanen Simple Living. Nadia holdte et fantastisk oplæg om de oplevelser, der er blevet basis for hendes roman: om hvordan hun som ung, naiv kunststuderende flyttede til Holland med kufferten fuld af drømme, hvorefter de alle blev knust. Hvordan hun i denne tilstand af total fortabthed skabte en tegning, der skulle skabe opmærksomhed på krisen i Darfur, men som i stedet resulterede i en årelang kamp mod modefirmaet Louis Vuitton. Nadias oplæg var utroligt inspirerende, og jeg var bjergtaget både af hendes historie og af hendes stærke karakter. Vi fik alle sammen hendes roman med hjem, og jeg glæder mig allerede til at læse den. Jeg var endda så heldig at have Nadia som borddame, og hun var simpelthen så sød at snakke med! 



Da jeg vendte næsen hjem, var det med en masse nye bekendtskaber, inspirerende idéer og tanker til bloggen og en stor stak bøger. Årsagen til at mine skuldre i dag stadig værker efter at have slæbt alle disse bøger op på tredje sal er, at så mange fantastiske sponsorerer har bidraget til træffet, og de skal selvfølgelig have stor tak! DreamLittForlaget Facet, Forlaget Iris, Forlaget Punktum, Gads forlag, Gyldeldal, Hr. Ferdinand, Jentas, Lindhardt og Ringhof, Modtryk, MofiboPeople's Press, Plusbog, Politikens forlag, Rosinante & Co., Tellerup, Turbine, Ulven og Uglen, Alvilda og Vild med Ord


9 kommentarer:

 1. Tak for sidst, det var godt endelig at møde dig!

  SvarSlet
 2. Skøn dag – og det var så dejligt at se dig igen!

  SvarSlet
 3. Det var helt overvældende hvor mange bloggere/vloggere der deltog i år! Så mange at jeg slet ikke fik snakket med over halvdelen af dem, inkl. dig, desværre. Næste år! :)

  SvarSlet
 4. Det var et enormt fint og hyggeligt arrangement!

  SvarSlet
 5. Tak for en skøn dag. Det var så dejligt at se dig igen.

  SvarSlet
 6. Tak for en dejlig dag - jeg er ked af at vi ikke helt nåede at snakke så meget! :)

  SvarSlet
 7. Det var skønt at se dig igen, Ida! Tak for en vidunderfin dag.

  SvarSlet
 8. Fedt at møde dig! Lad os snart få arrangeret et par bogmøder! :-)

  SvarSlet
 9. Det var et super arrangement og rigtig hyggeligt at møde dig :)

  SvarSlet