onsdag den 25. marts 2015

Zombies, universet, Gud og stjernestøv

For et par måneder siden skrev jeg et indlæg om, hvor gerne jeg vil læse de ulæste bøger, der dengang bare stod og samlede støv på mine hylder. Jeg har gjort store fremskridt siden, og det har blandt andet været fordi, jeg har begrænset mine bogkøb. Det betyder dog ikke, at jeg fuldstændig har ladet være med at købe flere bøger, og i videoen nedenfor fortæller jeg lidt om de bøger, jeg har købt. 

Hvad læser du i øjeblikket? 

7 kommentarer:

 1. Sikke en fin bogstak!
  Stardust er nemlig fantastisk! :')

  Jeg har lige færdiglæst 'Forbrydelse og Straf', som tog mig en måned at komme igennem - men ikke desto mindre var den god!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg synes også det er en god blanding af forskellige bøger.

   Puh. Forbrydelse og Straf var virkelig en hård omgang for mig, men jeg er glad for at høre, at du var glad for den! Synes du ikke det var lidt langt at komme igennem?

   Slet
 2. Mmm... Walking Dead... :-)
  Jeg har for nylig læst hæfte 9+10. De var desværre ikke lige så gode som de foregående, men omvendt må det også være svært at følge efter bind 8, som er... aldeles fremragende :-)

  Spændende udvalg af bøger, du har købt.

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg tror bestemt også, at det må være svært at holde spændingen og kvaliteten oppe på samme niveau, når man laver en serie. Det er måske der, man skal vide, hvornår man bør stoppe?
   Hvor langt er TV-serien nået i forhold til hæfterne, ved du det? Jeg gad på en måde godt at kunne følge med i hæfterne i samme takt som i TV-serien - hvis det overhovedet kan lade sig gøre.

   Slet
  2. Det er jeg lidt i tvivl om. Jeg har kun set til og med sæson 3 (da resten ikke er kommet på Netflix endnu), og slutningen på den følges med bind 7+8 (men er noget anderledes).

   Slet
 3. Hvor ser altså godt ud, Ida!

  Og også lækre bøger, du har fået købt. Jeg er helt enig mht. Gaiman – han er så svær at 'pinne', for han skriver ting, som man slet ikke troede, han var i stand til. Han har overrasket mig mange gange, og det er vildt, hvor alsidig han er.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih tak søde Rikke!

   Ja, jeg har hvertfald besluttet mig for, at jeg skal læse mere af ham. Jagten på endnu et lille magisk læserum er begyndt!

   Slet