mandag den 29. december 2014

Indblik #10 Stilhed, snedyner og et langsomt stigende gå-på-modStilhed. Både i luften og på bloggen. Om det er den tykke dyne af sne, som har lagt sig tung overalt, eller om det er eksamens-, arbejds- og juletrætheden, der har slået sig ned og skabt denne stilhed, kan jeg ikke sige, men stille er her altså.

Min jul har været anderledes i år. Den har været ligeså sød og god som altid, med et ekstra skud charmerende lille kusine-guld, men den har også været propfyldt med ekstra (tidlige) vagter på arbejdet og en tung, deprimerende sky har hængt over mig, og har konstant mindet mig om januars eksamen og det mundtlige forsvar, som min bachelor skal rundes af med. I takt med at hverdagen langsomt vender tilbage, gør bøgerne ligeså. Jeg halter stadig en smule bagefter, men gå-på-modet er der, og lige om snart, er jeg tilbage igen for fuld skrue, og jeg glæder mig sådan til at fortælle jer om den sjoveste og mest interessante bog, jeg har fået i julegave!

Jeg håber, at I har haft en dejlig jul, og at I lystigt må gå ind i det nye år! 2 kommentarer:

  1. Hvis det kan trøste, så er du ikke ene. Jeg står også for at aflevere (hoved)opgave til januar og skal forsvare den som afslutning på min uddannelse. Gisp! Men julen har nu været skøn alligevel og glæder mig til at gå ind i det nye år og se hvad det bringer. :)

    SvarSlet
  2. Bare du gør det bedste du kan, så skal det nok blive godt! I hvert fald skal du have et knæk og bræk med herfra. Det er en spændende tid.

    Godt nytår!

    SvarSlet