onsdag den 17. december 2014

Den boglige Secret SantaSabina har i år arrangeret den fineste lille nisseleg for alle bogglade typer, og da jeg i dag kom hjem efter en hård omgang julegaveindkøb, lå der sandelig en pakke fra min nisse i postkassen. 
Det er simpelthen så hyggeligt, når en uventet pakke dukker op og forsøder en helt almindelig grå onsdag med gyldne gavebånd og snefnugspapir. 

Min søde nisse, Gitte, har tydeligvis overvejet, hvad jeg skulle have meget grundigt, og Oscar Wildes stykke Lady Windermere's Fan ramte plet. Jeg har aldrig læst stykket før, selvom jeg holder umådelig meget af Wilde, og jeg glæder mig virkelig til at læse det, især fordi det er Gittes yndlings stykke af Wilde. Jeg er spændt på at se, om det slår mit eget yndlingsstykke, som er The Importance fo Being Earnest. Og ikke nok med det, har jeg endda også fået filmatiseringen, så mon ikke jeg sætter den på i løbet af en af de næste kolde decemberdage. 

Det har været så hyggeligt at være med til! Så en lille tak til Sabina for at have arrangeret det og selvfølgelig også til Gitte for at være så betænksom og skarpsindig.3 kommentarer:

 1. Iiih, hvor fint. :D Jeg fik min pakke i sidste uge og den var også bare alt, alt for nysselig og lykkebringende. Jeg havde Malene som Secret Santa og hun ramte totalt plet med det hele - Og formåede endda også at glæde katten herhjemme. :D

  SvarSlet
 2. Hvor er jeg glad for, at den ramte plet - håber du kommer til at holde af den :-)

  Glædelig jul!

  Kh Gitte

  SvarSlet
 3. Ih, en skøn pakke. Hvor er det dejligt at du gad være med og blev glad for pakken :D

  SvarSlet