torsdag den 4. december 2014

Bogkøb #8 Video jule-edition


December betyder ikke kun juleglæde, tæppehygge og afslapning, faktisk overskygges alt dette af eksamensstress, lange dage på læsesalen, kaffe i lange baner og presserende julegaveindkøb. December er bestemt ikke min yndlingsmåned, men de mange julegodter og juleeventyr forsøder den alligevel en smule. 

I år har jeg besluttet mig for at læse et par enkelte julefortællinger for at hjælpe julestemningen lidt på vej, og i videoen nedenfor fortæller jeg lidt om dem.

Har I planlagt at læse nogle julebøger i år? 

6 kommentarer:

 1. Endnu en rigtig fin video - jeg kommer helt i julestemning! Og sikke nogle smukke bøger :-)

  Jeg har ikke umiddelbart planer om at læse julefortællinger i år. Til gengæld læser jeg Little Women, som her i starten foregår i juletiden. Så lidt julet er det da trods alt.

  Sidste år læste jeg A Christmas Carol, og jeg syntes, den var rigtig hyggelig. Jeg glæder mig meget til at høre, hvad du synes om den og de andre bøger :-)

  SvarSlet
 2. Sikke en fin video! :D

  Jeg er igang med at læse "My True Love Gave To Me", som jeg bestræber mig på at læse en novelle i hver dag (indtil den 12..)

  Jeg læste også "A Christmas Carol" sidste år, og nød den rigtig meget! :)

  SvarSlet
 3. Så skøn video! Og vidunderlige bøger! Jeg har lige læst Gogols lille juleeventyr, og det var altså virkelig morsomt!

  SvarSlet
 4. Åh de Penguin bøger er over det hele, jeg ved ikke hvor længe jeg kan stå imod endnu (; Glæder mig til aqt høre hvad du synes om bøgerne!

  SvarSlet
 5. Jeg er enig med Signe. DE PENDUIN BØGER! Suk.

  Jeg håber, og regner med, at genlæse både "Et juleeventyr" af Charles Dickens, samt Maureen Johnsons novelle i "Let it snow" som jeg begge læste sidste år. Derudover har jeg købt en fin, fin udgave af "My True Love Gave to Me" som jeg håber er ligeså fin som den ser ud!


  Skøn video! Du virker så sympatisk ^^

  SvarSlet
 6. Virkelig fin video! :-)

  Glædelig jul til dig ...

  SvarSlet