onsdag den 8. oktober 2014

Tema #17 Når litteraturen skifter form


Man skal ikke have fulgt med her på bloggen længe for at vide, at jeg har et svagt punkt for Tove Janssons mumitrolde. De små skabninger er ofte med på mine billeder, og de er selvfølgelig også at finde blandt mine anmeldelser. I forbindelse med Michella og Idas sortsuperego-challenge, hvor man denne gang skal vise sit bogmerchandise, har jeg forsøgt at samle alle mine elskede mumiting. Så her kommer en lille billedserie.

Min samling består altså af 13 søde mumikrus, plus et af en gammel serie, med dertilhørende tallerken, som jeg fik da jeg var barn. En skål med mumifar, som desværre mangler sin bedre halvdel, da mumimorskålen uheldigvis faldt på gulvet en dag, hvor jeg bare var usandsynlig uheldig. To håndklæder, en notesbog, et af værkerne i de samlede striber og to af værkerne i de samlede romaner. Derudover har jeg en bog om eksistentialisme i mumitroldene, "Mumitroldene og tilværelsens gåde", og jeg glemte selvfølgelig mine små pixiebøger om mumitroldenes eventyr. Til sidst har jeg det fineste lille englespil, en julekugle med My, en pakke mumiplaster, en stak plasticposer med mumitrolden på og et par ark med klistermærker, som jeg alt sammen fik af min mor, da hun var i Finland med sit arbejde. Mumibamsen, som jeg fik af min lillesøster, er desværre heller ikke med på billedet, da den i øjeblikket er hjemme ved mine forældre. 

Hvilket bogmerchandise har I? Samler I på bestemte ting, eller er det lidt tilfældigt, hvad der ender med at komme med hjem? 


6 kommentarer:

 1. ÅHHH. SÅ mange fine mumiting! Jeg samler også selv på mumikrus men har dog 'kun' 8-9 stykker indtil videre :)

  SvarSlet
 2. Mumi, mumi, mumi <3 Sikke en frydefuld herlighedssamling! Jeg er vild med det!

  SvarSlet
 3. For søren, hvor er det bare en fin samling du har dig. Det er bare så fantastisk at se! ^^

  SvarSlet
 4. Sikke dog en imponerende samling :D!

  SvarSlet
 5. Så fine billeder. Så fin samling :o

  SvarSlet