torsdag den 23. oktober 2014

Bogkøb #7 En videoI den seneste tid er det væltet ind med bøger! - Og hurra for det. Jeg har forsøgt mig med at lave en lille film, og jeg håber I vil tage godt imod den (og mig), på trods af akavethed og til tider ret mærkeligt fokus. Desuden lover jeg, at jeg næste gang nok skal holde bøgerne lidt højere op, så I faktisk kan se, hvad det er. 15 kommentarer:

 1. En ordentlig stak dejlige bøger og en rigtig fin video :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er simpelthen så skøn! Og mange tak!

   Slet
 2. Hvor er du fin. Og sikke med bøger! Jeg er virkelig vild med den udgave af Tolkiens bøger, specielt "The Lord of the Rings"-bindene. Mumsmumsmums.

  Ps. jeg laver ALTID den med at holde bøgerne for lavt. Det er skide irriterende, fordi jeg typisk finder ud af det på et tidspunkt, hvor jeg på inden måde gider at filme det hele om igen :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hih, tak! Jeg vidste faktisk ikke, at man kan få "The Lord of the Rings"-bindene i samme serie. Men eftersom jeg ikke ejer dem (endnu), må jeg da hellere lige tjekke dem ud ;-)

   Haha, jeg er glad for, at jeg ikke er den eneste der laver den fejl!

   Slet
 3. Rigtig hyggeligt med en video - det klarede du godt :-)

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Nu er jeg ikke helt så skræmt fra tanken om at gøre det igen på et tidspunkt :-)

   Slet
 4. Fin video! (:
  Jeg ELSKER også de udgaver af Fitzgerald, jeg har fire af dem og mit boghjerte banker en ekstra gang, hver gang jeg ser dem.
  Der er bare noget over flotte udgaver <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak!

   Ja! De er simpelthen SÅ smukke, at jeg smiler, bare ved at tænke på dem. Hvor er du heldig, at du har så mange af dem :-)

   Slet
 5. Skøn video med skønne bøger <3. Åh altså, hvor må jeg bare snart få læst 'Universets engle'. Min nysgerrighed stiger og stiger!

  Og GLÆD DIG til Handmaid's Tale. Den er sublim.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak!

   Jeg glæder mig hvertfald til at høre din mening om den. Den er så skrøbelig.

   Det gør jeg bestemt også. Der er bare altid så mange bøger, man gerne vil læse. Jeg håber snart, at det bliver dens tur.

   Slet
 6. Rigtig fin og hyggelig video! Og så skønne bøger :) Ikke mindst den fine, fine Hobitten!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Camilla. Det er jeg meget glad for, at du synes!

   Slet
 7. Virkelig skøn video med masser af fine bøger! Desuden skal du have mange tak for at tippe om 'Tænkepauser'. Jeg kendte intet til dem, men måtte da lige ind og tjekke dem ud (specielt lokkede den der gratis bog, du snakkede om ;)) - og hvor er jeg glad for, jeg gjorde det. De virker jo virkelig interessante, og jeg er allerede overbevist om, at i hvert fald "Terror" og "Litteratur" bliver nødt til at bo herhjemme. Desuden har jeg lige modtaget "Monstre", som jeg valgte som min gratis bog, og nøj hvor er den flot! Designet af den er jo virkelig lækkert, og jeg glæder mig så meget til at få den læst! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Simone!
   Ih, hvor er jeg lad for, at du kunne bruge tippet og har fundet glæde ved Tænkepauserne. Jeg synes også selv de er fantastiske. Overskuelige små introduktioner til store og spændende ting. Jeg glæder mig til at høre, hvad du synes om "Monstre" når du har læst den :-)

   Slet
 8. Jeg har været håbløst bagud med min bloglæsning - men nu har jeg endelig fået set din video :)!! Hvor er det bare fint, håber der kommer flere :)!

  SvarSlet