søndag den 28. september 2014

Indblik #9 Ansigtet bag bloggenDa jeg startede denne blog sidste vinter, var tanken, at jeg selv skulle forsvinde bag mine ord. Jeg havde ikke planer om at være særlig synlig. Efterhånden er det gået op for mig, at det netop er ved anmeldelser, at man bliver allermest tydelig som person, og at jeg ved hver anmeldelse viser lidt mere af mig selv frem. Mine interesser og mit liv afspejler sig i min læsning, og af det jeg bliver rørt af. Mine boghylder, der er mig så evigt kære, og som jeg glimtvis viser frem, kunne lige så godt være et portræt af mig - så hvorfor skjule sig?

Må I have en dejlig søndag!6 kommentarer:

 1. Åh hvor er det fint Ida :)! Nu har jeg jo allerede lært dit kønne ansigt at kende, men hvor rart også at se dig på bloggen! :)

  SvarSlet
 2. Hvor er du fin! :D dejligt at du står frem!

  SvarSlet
 3. Smukke ord, smukke billeder, smukke du.

  SvarSlet
 4. Ih sikke et fint indlæg, og virkelig smukke billeder.

  SvarSlet