mandag den 1. september 2014

Flytterod og en vinder

Da jeg i sidste uge startede en lille konkurrence, havde jeg ikke tænkt på, at et kæmpe flytterod, manglende internet, rusuge på tilvalgsstudie og en slem omgang forkølelse stod lige for døren. Derfor beklager jeg meget, at jeg først nu har fundet tid og internet til at offentliggøre vinderen af de to smukke bøger. Det var virkelig spændende at læse jeres bud på gode klassikere, og jeg har skrevet et par ned til fremtidig læsning. 

Vinderen af de to bøger er Nikoline, hvis blog jeg følger religiøst. Nikolines blog afslører, at hun har en fantastisk samling af bøger, og jeg er sikke på, at disse to derfor får et skønt hjem. Jeg har sendt en mail i din retning, Nikoline :-)


Tak fordi I deltog, og endnu engang tak fordi I læser med! 

2 kommentarer:

  1. Tillykke Nikoline! ^^
    Og god bedring. Jeg håber du klarede det hele.

    SvarSlet