onsdag den 27. august 2014

Konkurrence #2

Det er sjovt at blogge, det er det virkelig. Specielt fordi det er om noget, som jeg holder utrolig meget af. Men det der gør det ekstra sjovt er, at I læser med. Jeg bliver glad helt ud i tæerne, når I læser, kommenterer og diskuterer med mig her på bloggen! Og I er sgu så søde! 

Forleden ramte jeg 100 følgere på Bloglovin', og det er jeg så jubelglad for, at jeg besluttede mig for at lave en lille konkurrence. Jeg har derfor valgt to bøger, en som jeg ikke har læst, men som jeg helt bestemt skal læse en dag, og en som jeg har læst og elsket højt (!).


Oliver Twist af Charles Dickens er en klassiker, og selvom jeg efterhånden har læst flere af Dickens værker, har jeg aldrig læst denne. Jeg har dog tiltro til, at den er fantastisk. Selvom Dickens kan være en hård nød, så kan jeg sagtens forstå hvorfor hans værker er gået hen og er blevet klassikere. De er altså fantastiske!


The Picture of Dorian Gray af Oscar Wilde er en helt anden slags roman. Det var det første jeg læste af Wilde, og jeg blev så dybt imponeret og fascineret, at jeg ligesiden har fordybet mig i det resterende af Wildes forfatterskab. Denne korte roman har derfor en helt speciel betydning for mig. 

For at vinde disse to bøger, skal I følge mig på Bloglovin og skrive en kommentar til dette indlæg, hvor I nævner en klassiker, som I har læst og elsket, eller en klassiker, som I gerne vil læse. Jeg trækker lod lørdag d. 30 August kl. 10, og offentliggør vinderen her på siden. Husk at skrive jeres emailadresse, så jeg kan komme i kontakt med jer. 

Endnu engang tusind mange gange tak fordi I følger med her på bloggen. Det betyder alverden for mig! 14 kommentarer:

 1. Hvor er det bare nogle smukke udgaver af bøgerne! Har fået et crush på Pinguin - de er så fine :-)

  Stort tillykke med de 100 følgere, det er klart, når du har sådan en fin og velskrevet blog.

  Jeg har netop modtaget en fin (Pinguin) klassiker i min postkasse den anden dag, nemlig Elizabeth Gaskells North & South, og den glæder jeg mig til snart at læse.

  SvarSlet
 2. Endelig en give-away med lidt indhold ;-).
  Jeg synes, at Lord of the Flies er helt unik, og desuden (for at nævne en helt anden genre) har jeg haft stor glæde af The Awakening af Kate Chopin, selv om den ikke som sådan er en klassiker :-).

  SvarSlet
 3. Stort tillykke! Du skriver altid så smukt og inspirerende, og det er en fornøjelse at læse med hos dig.

  En klassiker, som har fyldt rigtig meget hos mig er Virginia Woolfs The Waves - jeg boksede med den utallige gange på min BA, og den frustrerede mig grænseløst. Men fjerde gang var lykkens gang; pludselig åbnedes der en helt ny læsning og en helt anden verden på siderne foran mig, og The Waves er nu gået hen og blevet en af de bøger, som jeg vender mig mod, når humøret dykker og jeg har brug for tryghed i en læsestund. Den kan kun anbefales! :)

  SvarSlet
 4. Tillykke med de 100 følgere. Det er virkelig en fornøjelse at følge med! :)

  Nu hvor du har 'Oliver Twist' på højkant kommer jeg til at tænke på den romansamling af Dickens, jeg har stående. 'Great Expectations' står ret højt på listen, da jeg holder meget af BBC filmatiseringen, så jeg håber at kunne få lige så meget glæde ud af romanen.

  bogvalg(a)gmail.com

  SvarSlet
 5. Og tak til dig for denne skønne blog. Jeg nyder virkelig at læse dine indholdsrige indlæg. Du fortjener skam en masse ros for dit arbejde ^^

  Jeg har nyligt læst Frankenstein og elsket den. Og Madame Bovary er også en favorit!

  sorttale(a)gmail.com

  SvarSlet
 6. Tillykke med dine 100 følgere - de er fuldt fortjent!

  Jeg knuselsker Borte med blæsten. Jeg har læst den uendelig mange gange og jeg elsker den en lille smule mere, hver gang jeg fordyber mig i den.

  SaHyms(a)gmail.com

  SvarSlet
 7. Stort tillykke med de mange følgere!
  Jeg holder himmelhøjt af et utal af klassikere, men særligt Jane Austens "Persuation" står mig særligt nær. En klassiker, som jeg gerne vil have læst er blandt andet "Parade's End" af Ford Maddox Ford.

  windblownpages(a)hotmail(dot)dk

  SvarSlet
 8. Det er jo herligt at følge med! Stort tillykke med dine følgere :D

  Jeg har læst og elsket 'I Capture the Castle' af Dodie Smith. Den er simpelthen SÅ sød, fin og vidunderlig. Det tog sin tid for mig at komme igennem den (da den er lidt tyk), men den er simpelthen så skøn.

  rikkestavski@gmail.com

  SvarSlet
 9. Tillykke med de 100 følgere - godt gået!

  Jeg har endnu ikke læst The Catcher in the Rye, men det håber jeg på at gøre i løbet af det næste års tid :-)


  Mvh.
  Den lille Bogblog
  - pisk.riset[snabela] gmail.com

  SvarSlet
 10. Oliver Twist er en skøn bog, du kan godt glæde dig til en dag at få den læst. :)

  (Jeg deltager ikke, ville bare give anbefalingen videre)

  SvarSlet
 11. Stort tillykke! Og sikke da en skøn giveaway med yderst smukke udgaver af bøgerne! Har ikke læst nogen af dem, men begge står højt oppe på ønskelisten (:

  Læste for nyligt "Greven af Monte Cristo" af Alexandre Dumas. Blev fuldstændigt forelsket i Dumas' fantastiske fortælling og trods det høje sideantal fløj jeg igennem den. Det er helt bestemt ikke det sidste jeg har læst fra Dumas!

  -Celine

  celine-hein@hotmail.com

  SvarSlet
 12. Tillykke med de 100 følgere :-)

  Jeg har egentligt ikke læst de helt store klassikere endnu, og derfor heller ikke Oliver Twist (men kun set filmen), så jeg tænker det ville være et godt sted at starte - hint hint ;-)

  Endnu en gang tillykke.
  Trudis bogblog

  trudi1990@gmail.com

  SvarSlet
 13. Tusind gange tillykke med det runde tal på Bloglovin' - det er fuldt ud fortjent!
  Og sikke en vidunderlig giveaway - Penguins klassikere er bare så smukke!

  Jeg fik for nylig endelig taget mig sammen til at læse "Jane Eyre", og den overraskede mig vitterligt - jeg vidste jo godt, at den var en klassiker af en årsag, men jeg havde slet ikke forventet at holde SÅ meget af den, og fuldstændigt blive væk i den vidunderlige fortælling :)

  camilla@thegirlwholovedtoread.com
  (f'ølger på Bloglovin' under cyqua)

  SvarSlet
 14. jaaaaaa, præmier, hvor er du raaar :D
  Jeg er så dårlig til at nævne bøger på en studs, som jeg elsker, MEN kan da sige, at jeg f.eks. elsker The Great Gatsby og Greven af Monte Cristo! :)

  SvarSlet