mandag den 4. august 2014

Augustlæsning


Juli er passeret og en ny måned er begyndt. Det har været en læsetør juli for mit vedkommende, hvor mit sommerkursus har taget størstedelen af min opmærksomhed. Seks bøger er det alligevel blevet til, heriblandt to genlæsninger og gensyn med barndommens magiske verden. 

Jeg har forsøgt at være realistisk med hensyn til min læsning i august, hvor jeg starter på arbejde igen, og hvor en hel uge vil blive brugt på rusuge med mine nye medstuderende på engelsk. Bøgerne på min liste er derfor ikke mange, og der er en del variation både i genre og tema. 

Sidste måned fik jeg ikke læst min månedsbog, som er Crime and Punishment af Fjodor Dostojevskij, og den er derfor på listen sammen med denne måneds bog, London Calling af Ken Follet. Begge bøger er med i min bogudfordring, og er blevet valgt af to af mine gode studiekammerater. Derudover inkluderer listen Jane Austens Northanger Abbey, som jeg netop har færdiglæst i dag, og som jeg har læst i forbindelse med en nystartet læseklub. Derudover er der Paul Bowles Stories, som er en novellesamling, jeg er blevet anbefalet af min far. Til sidst i stakken er George Eliots Middlemarch, som efterhånden har stået længe på min reol uden at blive læst. Dens tykkelse og ekstremt tynde sider har afskrækket mig en smule, må jeg nok indrømme.. 

Hvilke bøger skal I læse i august? 


2 kommentarer:

  1. Middelmarch er god! Men jeg kan godt forstå, tykkelsen skræmmer lidt.

    Jeg er ved Kongens Kvinder af Maria Helleberg. Jeg er ikke alt for god til at planlægge, hvad jeg skal læse - jeg vælger, når jeg har færdig læst en bog. Og det kan meget vel være biblioteket, der afgør det for mig, for er der kommet reserveringer hjem, må jeg heller gå i gang, så jeg kan nå, at blive færdig inden aflevering.

    SvarSlet
  2. Sikke mange gode bøger, du har i vente! Du skal glæde dig til Middlemarch - den er virkelig god.

    Jeg regner med at læse Of Mice and Men af Steinbeck, This Side of Paradise af Fitzgerald og Life of Pi. Men nu må vi se, hvor meget jeg når :)

    Og så skal jeg selvfølgelig genlæse Northanger Abbey. Jeg glæder mig til at høre, hvad du synes om den :)


    SvarSlet