tirsdag den 8. juli 2014

Indblik #8 Currently reading


Jeg er hjemvendt fra Roskilde festival, og jeg er derfor gået i gang med læsningen igen. Det har været dejligt med en uge afskåret fra omverden, hvor alle hverdagens normale prioriteringer pludselig bliver rystet godt og grundigt rundt og hvor spontanitet, musik og øl har været de dominerende elementer af dagene. Alligevel er det nu rart at være hjemme igen, at være renvasket og at sove i en rigtig seng, og selvfølgelig også at kunne læse igen. I går aftes begyndte jeg på Harper Lees To Kill a Mockingbird, som længe har stået på min liste over bøger, som jeg gerne vil læse. Jeg har hørt så mange rose den til skyerne, og jeg har længe gerne ville se filmen, som jeg dog af princip ikke vil se, før jeg har læst romanen. Romanen har allerede fanget min interesse, og jeg er spændt på at se hvordan den kommer til at udfolde sig. 

Har I læst romanen, og i så fald, kunne I lide den? 

4 kommentarer:

 1. Det er også en bog der helt klart står på min to-read liste! Det er jo en klaaaaasiker.

  SvarSlet
 2. Det er en skøn bog! Meget afdæmpet men så godt skrevet :-)

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
 3. Jeg har læst - og elsket - bogen :)

  SvarSlet
 4. Bogen er virkelig fin og virkelig god! Jeg håber, du nyder den :)

  SvarSlet