onsdag den 25. juni 2014

Læseklub..?
I dag mødtes jeg med Amanda over en kop kaffe for at tale om en fremtidig læseklub i det Århusianske (derfor alle regnbue-billederne af Aarhus). Vi er begge to meget begejstrede for idéen, både fordi vi gerne vil udvide vores litterære horisont, men også fordi vi gerne vil diskutere og snakke om det vi læser. To i en læseklub kan desværre næsten ikke engang kaldes en klub, derfor søger vi nogle læseglade mennesker i Århus og omegn, som har lyst til at læse bøger, drikke kaffe og spise kage sammen. Vi er enige om, at det ikke må blive en stressfaktor i en travl hverdag, men at det samtidig også vil fungere bedst, hvis det er nogenlunde regelmæssigt. Derfor forestiller vi os, at vi sammen og undervejs kan finde ud af det praktiske; om hvor ofte og hvor vi skal mødes osv., så det passer for alle. 

Hvis dette har interesse, er I meget velkomne til at kommentere på dette indlæg. Husk en emailadresse eller Jeres fulde navn, så vi kan finde Jer på facebook, hvor vi vil lave en fælles gruppe. 8 kommentarer:

 1. Jeg prøvede at lave en kommentar for en times tid siden, men den er ikke kommet frem?! Hmm.. prøver igen :-)

  Jeg har selv ledt efter en læseklub, men det har været svært at finde folk der har tid og vil, så jeg er meget interesseret i Jeres - hvis altså jeg passer ind i det I søger.

  Du kan skrive på min mail (nena@hskov.com), tjekke min blog (nenaskov.wordpress.com) eller finde mig på facebook (nena funk skov). :-)

  SvarSlet
 2. Hej Ida :)

  Jeg faldt lige over din blog inde hos Rikke fra Paperback Castles, og så du netop havde lavet dette indlæg :)
  Jeg kunne godt være interesseret i jeres læseklub, og har en veninde, som måske også kunne være interesseret :)
  Du er velkommen til at skrive til min mail sofielasoe@live.dk eller finde mig på facebook (Sofie Læsøe Madsen).
  - Sofie

  SvarSlet
 3. Jeg er også interesseret - mkrjensen85@gmail.com

  SvarSlet
 4. Jeg er også interesseret!

  Hvis det kan gå op med familielivet mv... men jeg vil rigtig gerne høre mere :-)

  benteskou (a) gmail.com

  SvarSlet
 5. Hej
  Det var da bare et godt initiativ :) Ligesom nenaskov har jeg også måttet kigge langt efter en lægeklub.
  Er det et krav, at man har en blog?

  laerkemadsen@hotmail.com

  SvarSlet
 6. *læseklub, selvfølgelig.. ;)

  SvarSlet
 7. Jeg vil også rigtig gerne være med! Har længe ledt efter en bogklub i Århus, så er glad for at høre at andre også har samme interesse :)

  malenenielsen1984@hotmail.com

  SvarSlet
 8. Hej
  Jeg er interesseret
  Juan Hansen (FB)...Overvejede selv at starten en læse gruppe op

  SvarSlet