torsdag den 26. juni 2014

Smukke bøger #4

En af mine bedste læseoplevelser i 2013 var Johannes V. Jensens Kongens Fald, som slog benene væk under mig. Den er så ekstremt velskrevet og smuk, at jeg lige siden jeg læste den, har været på jagt efter mit eget eksemplar. Forleden fandt jeg den endelig i den smukkeste udgave til sølle 50 kroner. Jeg er helt vild med det smukke mønster, som stammer fra Albrecht Dürers Das Narrenschiff, hvilket er meget passende til bogens indhold, og farverne er simpelthen så fine. Bogen som helhed er virkelig fuldført, og det gør mig lidt glad, når omslag og indhold stemmer så fint overens som her.
Har I købt nogle smukke bøger for nylig, som betyder noget specielt for Jer?

4 kommentarer:

 1. Hvor er den bare fin :)

  Jeg har for nyligt købt den smukkeste udgave af "The Great Gatsby" fra forlaget Penguin. Den har det fineste mønster, som passer så godt til bogen.

  Jeg læste "The Great Gatsby" første gang sidste år forelskede mig med det samme i den. Så det var med ekstra stor begejstring, at jeg kunne få den smukke udgave hjem på bogreolen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har godt set dit indlæg, hvor du viser dine smukke nye bøger frem. Jeg er, ligesom dig, fuldstændig forelsket i den serie Penguin har lavet med Fitzgerald-bøger. Jeg drømmer om at eje dem alle. Netop fordi Fitzgerald er en af mine absolut favoritter, så synes jeg også det er i orden, at hans bøger er lidt ekstra smukke i reolen ;-)

   Hvor købte du dine henne?

   Slet
 2. Virkelig, virkelig fin udgave. Jeg har for nylig købt en virkelig fin udgave af 'Vi, de druknede', som er en fantastisk fortælling :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er også selv ret betaget af den.

   Jeg så godt dit indlæg, hvor du havde billeder af "Vi, de druknede", den er virkelig virkelig smuk! Er helt vild med, at teksten er trykt ind i stoffet. Så fint.

   Slet