mandag den 19. maj 2014

Newin #5

Ups. Midt i den koncentrerede eksamenslæsning fik jeg en mail fra Saxo om, at de i dag har mindst 20% rabat på alle deres bøger. Sådan en chance kan man jo ikke forspilde, så jeg fik klikket et par bøger hjem, og det på trods af at mine hylder er fyldt til bristepunktet med bøger. I øjeblikket forsøger jeg ihærdigt at sortere i mine bøger, måske endda sælge et par stykker, som ikke levede op til mine forventninger. Forhåbentligt får jeg så lidt mere plads til disse nye skønheder!


Udover de to ovenstående bøger, som jeg simpelthen måtte lade pryde dette indlæg med deres flotte forsider, har jeg også købt To Kill a Mockingbird af Harper Lee, The Book Thief af Markus Zusak og The Perks of Being a Wallflower af Stephen Chbosky. Jeg glæder mig allerede til at modtage denne finhedspakke med posten, og jeg håber på, at tiden op til d. 4 juni og afleveringen af min sidste eksamen må gå stærkt, så jeg kan gå igang med læsningen. 

Hvad er Jeres seneste bogkøb, og har I også benyttet Jer af Saxos dagstilbud i dag? 

11 kommentarer:

 1. Hej :)
  Mit sidste bogkøb var "My Bibliofile" og "The Enchantment of Lily Dahl" af Siri Hustvedt, som jeg bestilte på Betterworldbooks.co.uk.. Jeg overvejede også at benytte mig af Saxo's tilbud i dag, men skal lige se om pengene er rækker :) Hvilken en glæder du dig mest til at læse? Jeg kan helt klart anbefale The Book Thief :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej! :-) "The Enchantment of Lily Dahl" virker virkelige spændende! Du må endelig fortælle mig, hvad du synes om den, når du har læst den. Jeg har aldrig bestilt bøger over betterworldbooks.co.uk, er det en god side at købe bøger fra?

   Ja, jeg overvejede også længe, om jeg havde pengene til det, og fravalgte nogle ellers fantastiske bøger i processen. Men jeg knokler som en gal med arbejde og studie for tiden, så jeg overbeviste mig selv om, at jeg fortjener en lille gave ;-) Desuden kunne det have været meget værre, jeg endte med at slippe lidt over 300 kr, og det synes jeg er helt okay for fem bøger, så fine som disse.

   Jeg glæder mig mest til at læse To Kill a Mockingbird og The Perks of Being a Wallflower. Jeg har ikke læst nogle af dem før, men støder konstant på dem begge to overalt. Men jeg glæder mig bestemt også til The Book Thief, som jeg er spændt på, om er noget for mig.

   Slet
 2. Det er simpelthen så evigt smukke! Jeg har dog underligt nok ikke modtaget en mail fra saxo om det tilbud, og jeg plejer ellers at få ders mails.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er de virkelig! Drømmer om, at eje dem alle.. Men det vil vist forblive en drøm for altid. Det var da pudsigt. Måske er den endt i et spamfilter på vejen til dig?

   Slet
 3. Fantastisk smukke bøger - og ikke mindst historier (selv om jeg ikke har læst dem alle sammen endnu, men altså..).

  Mit seneste bogkøb bestod i "Harry Potter: Page to Screen", som jeg længe har ønsket mig og endelig fik købt, fordi universet blev ved med at påpege at jeg skulle (du ved, når man hele tiden bliver mødt af en specifik ting i løbet af en periode?).

  SvarSlet
  Svar
  1. De er nemlig så fine! Hvilke af dem har du læst?

   Haha, ja det kender jeg alt for godt! Jeg håber bogen lever op til dine forestillinger om den så? Det lyder meget spændende.

   Slet
  2. Jeg har læst "A Christmas Carol" og "The Perks of being a Wallflower" og kender "Jane Eyre" og "The book thief" via filmatiseringer.

   Det gør den helt bestemt, har ikke læst de skrevne ord endnu, men alle billeder og illustrationer, der er at finde i den bog er simpelthen fantastiske.

   Slet
 4. Elsker Penguin English Library Classics, de er bare så pæne, jeg købte også en enkelt i går på Saxos udsalg :D (og så nogle flere bøger).

  SvarSlet
  Svar
  1. Disse bliver mine første eksemplarer i serien. Jeg glæder mig virkelig meget til at få dem hjem, så jeg virkelig kan beundre dem.
   Hvilken købte du? Og hvilke andre bøger fandt du?

   Slet
 5. Dejlige bøger du har fået købt dig!
  Glæd dig især til Jane Eyre - den blev jeg helt vildt med!

  Jeg så godt mailen, men havde lige bestilt en pakke hjem fra amazon, så kunne ikke forsvare at købe flere bøger :(

  SvarSlet
 6. Fordømt være de beskeder fra saxo, de får mig altid lokket til at købe flere bøger. Men det lykkedes mig, at være standhaftig denne omgang. Har flere bøger (læs mange) på vej fra The Book Depository, så jeg måtte hellere lige styre mig.

  Men det er nogle flotte bøger du har købt. Jeg har aldrig læst noget Dickens, måske det skulle være et læsemål for i år.

  SvarSlet