fredag den 4. april 2014

Indblik #3 Konkurrencevinder

Efter anbefaling fra min mormor, har jeg netop læst Poul Ørums Dansen med de fire vinde, som jeg vil anmelde her på bloggen i morgen. Jeg er hermed gået videre til månedens bog, som min mor har udvalgt. Det drejer sig om Hans Scherfigs Det forsømte forår, som jeg længe har villet læse. I går aftes læste jeg lige et par sider inden jeg dejsede omkuld, og det lover godt. Humoristisk og fangende allerede efter 15 sider, kan kun være et godt tegn. Derfor glæder jeg mig til at komme rigtigt igang med den. Den sidste måned har hovedsageligt stået på nordisk litteratur, og jeg kan mærke et lille savn efter internationalt litteratur, boble indeni. Jeg er også begyndt på to af mine tre eksaminer, hvilket kræver en hel del ekstralæsning, og tager meget af den tid, hvor jeg normalt ville læse selvvalgte bøger. Men sådanne perioder kan man vel aldrig helt komme udenom.Og så til den spændende part! Vinderen af min allerførste konkurrence. Jeg har simpelthen nydt at læse Jeres svar og beskrivelser af Jeres yndlingsbøger. Nogle af dem har I beskrevet i så positive vendinger, at jeg har skrevet dem på min to-read-liste. Jeg ville næsten ønske, at I alle kunne få min pakke tilsendt. 

Jeg har fundet vinderen på random.org, og den heldige vinder i denne omgang, er Simone fra Boghjørnet, som jeg har sendt en mail til. Så håber jeg inderligt, at pakkens indhold kan sprede lidt glæde hos Simone.

Hav en skøn weekend! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar