onsdag den 5. februar 2014

Indblik #1

Så er hverdagen igang igen. Knap er de sidste eksaminer overstået, før undervisningen begynder og alt er ved det gamle. Tidlige morgener, madpakkemareridt, lange forelæsninger og udmattede eftermiddage er ved at blive en hjemlig rutine, og som altid bakser jeg med, at få fritidslæsning og studielæsning til at gå op i en højere enhed.

Jeg er begyndt på min bogudfordrings februarbog, som er Martin A. Hansens Løgneren. Jeg har tidligere i forbindelse med mit studie skrevet eksamensopgave om hans novelle "Isen bryder", som var forlægget for romanen. Derfor har jeg allerede flere forventninger til den og dens tematikker, og jeg glæder mig til at komme lidt dybere ind i historien om den ældre skolelærer, Johannes Vig, og hans medmennesker på tilfrossede Sandø. Jeg skal dog først have læst mig igennem et kompendium om abstrakt sprogfilosofi, overleve en 30 timers arbejdsuge udover undervisning, og så fortjener den halvsyge kæreste vist også en smule forkælelse. Tiden er ikke altid lige let at finde, men mon ikke det går alt sammen? Lou Reed, dampende te og lidt sukkerknas hjælper hvertfald mit humør på rette vej. 
Har I også problemer med at finde tiden til at læse? Og hvad gør I for at få den tid? 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar